Atatürk Ortaokulu

Belgegeçer : 0 256 314 14 34
WEB http://nao.meb.k12.tr
Adres : Karaçay Mahallesi, 295 Sokak, No1 NAZİLLİ/AYDIN
VİZYON : Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, milli ve manevi değerleri yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir. Sadece Nazilli´nin değil, Türkiye´nin en başarılı okullarından biri olmaktır.
MİSYON : Öğrencilerimizin bilgili ve beceri sahibi, dürüst, sorumluluğunu bilen, araştıran, sorgulayan, paylaşan, çok yönlü ve tarafsız bakabilen, çevresiyle olumlu iletişim kurabilen ortak bir genel kültürle, soruların farkında olabilen, ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda yükseköğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış anadilini doğru ve etkili kullanabilen, yazan, anlayan, Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen vatanını ve milletini seven, insan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.
BAŞARILAR : 0
Misafirhane :