AYDIN / NAZİLLİ - Atatürk Ortaokulu

Atatürk Ortaokulu

Karaçay Mahallesi Reşit Galip Caddesi 295 Sokak, No:9 - 9/1 NAZİLLİ/AYDIN
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, milli ve manevi değerleri yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir. Sadece Nazilli´nin değil, Türkiye´nin en başarılı okullarından biri olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin bilgili ve beceri sahibi, dürüst, sorumluluğunu bilen, araştıran, sorgulayan, paylaşan, çok yönlü ve tarafsız bakabilen, çevresiyle olumlu iletişim kurabilen ortak bir genel kültürle, soruların farkında olabilen, ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda yükseköğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış anadilini doğru ve etkili kullanabilen, yazan, anlayan, Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen vatanını ve milletini seven, insan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.
Var
Merkez